|
| Hayal Gücünüz Ne Kadar Kuvvetli Bakalım Kurtulabilecek Misin | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
omer_837 Modarator
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 36 Nerden : Sakarya Meslek : Müzik,Webtasarım,Okul Ruh Hali : Bounche Creusher Kayıt tarihi : 05/08/07
| Konu: Hayal Gücünüz Ne Kadar Kuvvetli Bakalım Kurtulabilecek Misin Çarş. Ağus. 22, 2007 10:31 pm | |
| Sevgilinizle bir gece evde kalıyorsunuz.Sevgiliniz mutfağa gidiyor.Bu sırada siz televizyon izliyorsunuz.Televizyonda sevgilinizin aslında psikopat bir seri katil olduğunu öğreniyorsunuz.Usulca kapıya gidiyorsunuz.Ama bir bakıyorsunuz kapı kiltli!Sevgilinizi halletmek için mutfağa giriyorsunuz bu sefer. Ama o yok.Ve bıçak çekmecesi açık.Bir bıçak eksik.Ev üç katlı.Ve aniden ceyranlar kesiliyor.Bu kez camlara koşuyorsunuz.Ama eviniz biraz yüksekçe.Atlarsanız ölebilirsiniz.Hadi bakalım hayal gücünüze kuvvet ne yaparsınız | |
| | | venus Aileye Hoşgeldin
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 34 Nerden : Saqarya Meslek : WéßTasarim Ruh Hali : H-C Kayıt tarihi : 11/09/07
| Konu: Geri: Hayal Gücünüz Ne Kadar Kuvvetli Bakalım Kurtulabilecek Misin Salı Eyl. 11, 2007 11:39 pm | |
| Bende Bi Bicaq aLirim Yermisin Yemezmisin Seri Katilmi$ PeH | |
| | | ferdici D-Form Tırak
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 38 Nerden : Sakarya Meslek : Öğrenci Ruh Hali : ManYaq Kayıt tarihi : 23/08/07
| Konu: Geri: Hayal Gücünüz Ne Kadar Kuvvetli Bakalım Kurtulabilecek Misin Cuma Eyl. 14, 2007 1:46 pm | |
| | |
| | | Cehennem_ateşi Aileye Hoşgeldin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 35 Nerden : chennemden Meslek : mobilya Ruh Hali : Atılgan Kayıt tarihi : 17/09/07
| Konu: silahhh Çarş. Eyl. 19, 2007 8:05 pm | |
| ben de bir silah bulur onu ldururdum ama yemezdim.. | |
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 35 Nerden : chennemden Meslek : mobilya Ruh Hali : Atılgan Kayıt tarihi : 17/09/07
| Konu: hehehhe Çarş. Eyl. 19, 2007 8:11 pm | |
| arkadaslar ben bir sigara yakarım ve olumumu beqlerım
En son tarafından Cuma Eyl. 21, 2007 3:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | omerhan Site Kurucu
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 37 Nerden : Sakarya Meslek : Öğrenci Ruh Hali : Gezgin Kayıt tarihi : 03/08/07
| Konu: Geri: Hayal Gücünüz Ne Kadar Kuvvetli Bakalım Kurtulabilecek Misin Çarş. Eyl. 19, 2007 10:27 pm | |
|
En son tarafından Cuma Eyl. 21, 2007 8:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | | | Hayal Gücünüz Ne Kadar Kuvvetli Bakalım Kurtulabilecek Misin | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| akısı | |
Kimler hatta? | Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 182 kişi Perş. Ekim 10, 2024 8:55 pm tarihinde online oldu. |
|